Фотоволтаични системи

Екипът на ГАЗМОНТАЖИНЖЕНЕРИНГ е специализиран в първокласното проектиране, изграждане и поддържане на надеждни фотоволтаични системи за бизнеса или дома. Отличава ни прецизността към детайлите във всеки етап от изработката, изготвянето на строго индивидуални решения за всеки обект и използването на най-висок клас оборудване с доказани гаранции.

Висококачествените фотоволтаични системи са умна и бързо възвръщаща се инвестиция, която Ви позволява сами да произвеждате част или цялото нужно електричество за домакинството или бизнеса Ви. С тях задоволявате собственото си потребление, но имате възможност и да продадете излишното количество енергия.

Изчисленията сочат, че инвестицията в соларни системи се възвръща в рамките от 4 до 8 години. Това е капиталовложение в един от екологичните способи за добиване на електричество, който щади природата.

фотоволтаични системи

Отлични фотоволтаични системи за дома или офиса

Екипът ни има опит в изграждането на многообразие от фотоволтаични системи – автономни, мрежови или хибридни. Модулите могат да бъдат разположени изцяло на земята, на фасадата или покрива на обекта и да се различават по своето предназначение – за битови нужди, офиси, хотели, промишлени производства и други. Избираме оптимален подход при проектирането и изграждането на системата в зависимост от спецификите на обекта и желанията и нуждите на клиента.

Най-разпространеният вариант, който клиентите търсят, е система за осигуряване на собственото потребление, като електричеството, добито от соларите, директно се усвоява. В случай, че потреблението надвишава добитото от системата, обектът „допълва“ нуждите си с тока от вътрешната мрежа.

Все по-често избралите да използват фотоволтаична система се насочват и към продажбата на излишната за тях електрическа енергия, като така инвестицията се изплаща още по-бързо. За целта е необходимо да се премине през процедура по сключване на договор с ЕРП.

С избора на този вариант си гарантирате лесно прогнозиране на разходите, добра възвръщаемост на инвестицията, минимална и евтина поддръжка на съоръженията и бързо изграждане на системата без тежки ремонти.

img1
img2
img3

Газмонтаж Инженеринг РЗ

Правилните решения за Вашите инсталации

Получи оферта