Отоплителни инсталации

„ГАЗМОНТАЖ ИНЖЕНЕРИНГ РЗ” е компания с дълъг и разнообразен опит в областта на висококачественото проектиране, изграждане и ремонт на отоплителни инсталации в административни, жилищни, производствени и обществени сгради.

Нашият екип от доказани професионалисти предлага цялостни решения за промишлени и битови сгради, които нямат постоянен източник на енергия.

Разчитайте на нас за намиране на оптимални варианти за отопление – проектиране и монтаж на котли на пелети и/или природен газ, твърдо гориво, както и изграждане на подово, инфрачервено лъчисто отопление, панелни или алуминиеви радиатори.

отоплителни инсталации

Висококвалифицираните ни специалисти ще направят първоначален оглед на сградата, за да Ви предложат обосновани, индивидуални решения за Вашата отоплителна инсталация. Съобразяваме се с предпочитанията на клиентите си, но при избора взимаме предвид и детайли като разположението и спецификите на помещенията, които ще отоплявате. Така Ви осигуряваме възможността да вземете информиран и рационален избор, като прецените добре инвестицията и бъдещите Ви разходи. При изграждането на първокласни отоплителни инсталации се стараем да прилагаме ново поколение енергоспестяващи решения, които имат за цел две важни обстоятелства – да Ви осигурят задължително комфорт и топлина, но и максимално ниски разходи.

Отоплителни инсталации от ново поколение

Какво можете да очаквате от нас? Прецизно и детайлно проектиране, монтаж на надеждни и висококачествени материали и елементи от отоплителната инсталация, които са сертифицирани по всички европейски стандарти, гаранция за изправността и дълготрайността на системата. А също и внимателен монтаж и пускане в експлоатация на инсталацията, бързина и срочност при изпълнение на поставените задачи.

В допълнение – ние поемаме грижата за изправността на уредите и гаранционната и извънгаранционна поддръжка, за да имате спокойствие, че системата работи безпроблемно. Ние ще се погрижим за подмяната на всеки елемент от отоплителната инсталация при необходимост с нужната бързина и прецизност.

Екипът ни предлага и проектиране и изграждане на вентилация и отопление на производствени и промишлени помещения, както и на ферми за отглеждане на птици или добитък. Доверете се на специалисти с богат опит и хъс в работата по големи и малки проекти.

Газмонтаж Инженеринг РЗ

Правилните решения за Вашите инсталации

Получи оферта